• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Rund

Voor alle veterinaire facetten binnen de rundveehouderij kunt u bij onze praktijk terecht:

spoedgevallen

Voor spoedgevallen staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar. In avond-, nacht- en weekenddiensten werken we samen met dierenartsenpraktijk De Eenhoorn te Helden-Panningen-Asten.

Visite

Naast spoedgevallen staan we altijd klaar voor onderzoek en behandeling van uw zieke dier(en). Neemt uw contact op met de praktijk om uw visite in te plannen.

Bedrijfsbegeleiding

Veel rundveebedrijven binnen ons klantenbestand bezoeken we structureel om de 4-6 weken in het kader van bedrijfsbegeleiding. Naast de gangbare drachtigheidsdiagnostiek/vruchtbaarheidsbegeleiding is hier ruimte om de technische resultaten te bespreken. Samen met de veehouder kijken we dan op basis van gegevens van MPR en uitslagen van overig onderzoek naar productie, celgetal en vruchtbaarheidsparameters. Rantsoen en Jongveeopfok zijn verder punt van aandacht. In het verlengde van het bedrijfsbezoek bestaat de mogelijkheid om direct een aantal standaard werkzaamheden mee te pakken, zoals vaccinaties, onthoornen van kalfjes en bijvoorbeeld bloed- of melkonderzoek.