• Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Praktijk introductie

Geachte cliënt,

De gezelschapsdieren worden behandeld op de (hoofd)praktijk in Kessel-eik door de dierenartsen Wim Oosse, Noortje Hendriks en Martine Geuze. Daarnaast verzorgen zij de open spreekuren op de dependances in Reuver en Haelen. Het open spreekuur in Baarlo wordt verzorgd door dierenarts Martien Franke. Klik voor de openingstijden en spreekuren op de link van de betreffende vestiging op de linkerzijde van deze website.

In Kessel-eik is de praktijk zo ingericht dat uitgebreidere behandelingen voor de gezelschapsdieren mogelijk zijn. Zo is er naast de 2 behandelkamers een aparte operatiekamer met recovery-ruimte en een echo & röntgenkamer aanwezig. Verder is er een ruimte die voorzien is van apparatuur voor gebitsbehandelingen en beschikt de praktijk over een laboratorium en apotheek. De operatiekamer is voorzien van apparatuur voor gasnarcose en patiëntbewaking.

De praktijk in Kessel-eik is maandag tot en met vrijdag geopende van 8:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur. Met de assistente kan een afspraak worden gemaakt voor een behandeling.

Het is de hele dag mogelijk medicijnen, vlooien-, teken- en wormmiddelen en dieetvoer af te halen aan de balie in Kessel-eik. De assistentes geven u graag adviezen over voeding, gewichtscontrole en verzorging.

 

Praktijknieuws

Extra maatregelen i.v.m. COVID-19


Volg ons op Facebook